نوشته شده توسط : نگار

سيم ارت افشان يكي از مهم‌ترين سيم‌ها در انواع سيم كشي صنعتي و ساختماني است. اين نوع از سيم‌ها در نقش محافظ و رسانا ظاهر مي‌شوند و تمامي لوازم برقي را به زمين يا چاه ارت متصل مي‌كنند. به اين ترتيب در صورت بروز هرگونه اتصالي در سيم‌هاي حامل برق يا بروز خطاي انساني و تماس فرد با سيم‌هاي رسانا، بخش بزرگي از نيروي الكتريكي از طريق سيم ارت به زمين منتقل مي‌شود و از آسيب‌ديدگي فرد يا وسايل برقي جلوگيري مي‌كند.

سيم‌‌هاي ارت داراي تنوع بالايي هستند. از سبك توليد و عرضه‌ي سيم‌ها گرفته تا نحوه‌ي آرايش رشته‌هاي درون سيم همگي مي‌توانند در تنوع سيم‌هاي ارت تاثيرگذار باشند. بنابراين رشته‌هاي مفتولي با قرارگيري در موقعيتي مشخص مي‌توانند تبديل به نوع به خصوصي از ارت شوند. براي مثال سيم‌هاي ارتي كه توسط عايق‌هاي PVC پوشانده شده‌اند، به سيم ارت روكش دار شهرت دارند و مناسب فضاي باز هستند. به خاطر وجود چنين تنوعي در نوع ساخت و پوشش رشته‌ها، اين سيم ها در دسته‌هاي گوناگوني از قبيل، سيم ارت مفتولي (خشك)، سيم ارت افشان، سيم ارت نيمه افشان، سيم ارت روكش دار و سيم ارت وزني به بازار عرضه مي‌شوند. اكثر سيم‌هاي ارت از رشته‌هاي مفتولي مسي ساخته شده‌اند، چرا كه مس نسبت به آلومينيوم از رسانايي و غلطك‌پذيري بيشتري برخوردار است.

حال در اين ميان نحوه‌ي تابيدگي و قرارگيري رشته‌‌هاي مفتولي در كنار هم يكي از كاربردي‌ترين انواع سيم‌‌هاي ارت را به وجود آورده است كه در اصلاح به آن سيم ارت افشان گفته مي‌شود.

براي آشنايي بهتر با مفهوم سيم ارت افشان، پيش از هر چيز لازم است تا با سيم افشان آشنا شويم.

سيم‌هاي افشان، سيم‌هايي بسيار انعطاف‌پذير هستند. معمولا مجموعه‌اي از رشته‌هاي مفتولي با قطر مشخص اين نوع سيم را تشكيل مي‌دهند. قطر هر يك از اين رشته‌هاي مفتولي بين ۰.۲۵ تا ۰.۵ ميلي‌متر است كه در كنار يك ديگر سطح مقطع مورد نظر براي سيم اصلي را تشكيل مي‌دهند. براي مثال، يك سيم افشان با سطح مقطع نامي ۲.۵ ميلي متر مربع، از ۵۰ رشته‌ي مفتولي ۰.۲۵ ميلي متري تشكيل شده است. معمولا ولتاژ نامي در سيم هاي افشان به سطح مقطع آن‌ها وابسته است. براي مثال سيم‌هاي افشان با سطح مقطع ۱ ميلي متر مربع داري ۵۰۰/۳۰۰ ولت ولتاژ نامي هستند و اين ولتاژ در سيم‌هاي افشاني با سطح مقطع بيشتر از ۱ ميلي متر مربع ۷۵۰/۴۵۰ ولت است.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

قيمت سيم ارت روكش دار يكي از مهم‌ترين انواع سيم‌هاي برق مورد استفاده در صنايع گوناگون و همچنين ساختمان سازي است. وجود اين سيم در سيستم سيم‌كشي تمامي ساختمان‌ها ضروري است و مي‌تواند خطرات ناشي از برق گرفتگي را تا حد زيادي كاهش دهد. سيم ارت نقش محافظتي خود را با انتقال نيروي الكتريكي به زمين انجام مي‌دهد، به همين دليل در اصطلاح به آن سيم ارت (earth) يا زمين گفته مي شود.

سيم ارت در مدل‌هاي گوناگوني توليد مي‌شود كه يكي از ايمن‌ترين انواع آن سيم ارت روكش دار است. سيم‌هاي ارت بيشتر به حالت لخت و بدون روكش توليد مي‌شوند، اما نوع روكش دار آن‌ها كه با نام سيم Green 6 THHN نيز شناخته مي‌شود،‌ داراي پوششي از جنس پلاستيك يا پي وي سي است، كه از رشته‌هاي در هم تنيده‌ي سيم ارت در برابر رطوبت و ساير عوامل بيروني محافظت مي‌كند.

استفاده از واژه‌ي سبز (Green) در نام اين نوع از سيم‌هاي ارت به كاربري سيم ارت روكش دار اشاره دارد. اين سيم‌ها براي استفاده در فضاي باز طراحي شده‌اند و بخاطر وجود عايق پلاستيكي سبز يا سبز و زردشان مقاومت بالايي در برابر عوامل طبيعي دارند. سيم ارت روكش دار نه تنها براي حفظ ايمني كل سيستم سيم‌كشي الكتريكي در فضاي باز كارآمد است، بلكه مي‌تواند درهنگام وقوع صاعقه و رعد و برق، به عنوان يك رساناي عالي عمل نمايد و انرژي الكتريكي بسيار شديد اين پديده‌ها را به زمين منتقل كند.

رشته‌هاي مفتولي به كار رفته در سيم ارت روكش دار همچون ساير مدل‌هاي سيم ارت از جنس مس ساخته شده‌اند. مس رساناي قدرتمندي براي جريان الكتريكي است و مي‌تواند درهنگام بروز سوانحي همچون اتصالي در سيم‌هاي اصلي يا برخورد بدن انسان با سيم لخت باردار، با سرعت هرچه تمام‌تر و با انتقال بخشي از نيروي الكتريكي به زمين، جريان منتقل شده به انسان يا وسايل ديگر را كاهش دهد. سيم‌هاي ارت داراي روكش معمولا نسبت به ساير سيم‌‌هاي زمين از ماندگاري بالاتري برخورداند و مي‌توانند تا ساليان سال بدون كوچكترين خوردگي يا رطوبت‌زدگي به فعاليت ادامه دهند. اين سيم‌ها در قالب استاندارد سايزي نيز توليد مي‌شوند و شما مي‌توانيد اندازه‌هاي گوناگون آن را مورد استفاده قرار دهيد.

سيم‌هاي ارت داراي روكش زيتون با بالاترين كيفيت و تحت استانداردهاي بين المللي توليد مي‌شوند و شما مي‌توانيد براي استعلام از قيمت سيم‌ها و آشنايي با نحوه‌ي ثبت سفارش خود با تيم پشتيباني ما در تماس باشيد. متخصصين فروشگاه كابل و سيم زيتون در سريع‌ترين زمان ممكن پاسخگوي سوالات شما خواهند بود.



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

تفاوت سيم ارت افشان و سيم ارت نيمه افشان در نوع قرارگيري رشته‌‌هاي مفتولي است. سيم‌هاي ارت نيمه افشان از مجموعه‌اي از رشته‌هاي مفتولي در هم تابيده شده به وجود آمده‌اند و مي‌توان آن‌ها را چيزي بين سيم ارت خشك و سيم ارت افشان دانست.

اغلب سيم‌هاي ارت افشان مقاومت قابل‌قبولي در برابر دماي بالا دارند و مي‌توانند بدون آسيب‌ديدگي جريان مازاد برق را به سمت چاه‌هاي ارت زير زميني منتقل كنند و به اين ترتيب با ممناعت از انتقال ولتاژ اضافه به انسان يا ساير تجهيزات برقي، موجب حفظ امنيت جاني ساكنين ساختمان يا كاربران آن وسايل بشوند و در عين حال با افزايش كيفيت و ايمني كار، عمر لوازم و تجهيزات الكترونيكي را افزايش دهند.

خريد سيم ارت افشان

قيمت خريد سيم‌هاي ارت افشان تماما به كيفيت ساخت آن‌ها بستگي دارد، قطعا هرچه كيفيت ساخت بالاتر باشد و سيم‌ها مشخصات نزديكتري به استانداردهاي تعيين شده داشته باشند، قيمت آن‌ها نيز به نسبت توليدات ضعيف‌تر افزايش خواهد داشت. با اين حال شما مي‌توانيد براي آگاهي از قيمت سيم‌‌هاي ارت افشان با تيم پشتيباني زيتون تماس حاصل فرماييد تا متخصصين ما در اسرع وقت ليست قيمت روز سيم‌ها را در اختيار شما قرار دهند. مشاورين ما همچنين براي پاسخگويي به تمامي سوالات شما در زمينه‌ي انتخاب بهترين نوع سيم براي انجام پروژه‌هاي الكتريكي شما آماده هستند و جامع ترين اطلاعات موجود را در اين زمينه در اختيار شما عزيزان قرار خواهند داد.



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

از آنجا که انعطاف‌پذیری این نوع سیم در مقایسه با سیم مفتول بسیار بیشتر است، سیم افشان در مواردی که به حرکت سیم در حالت‌های مختلف نیاز است، مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ به همین دلیل است که از این سیم به‌عنوان یکی از پرفروش‌ترین سیم‌های بازار الکترونیک، یاد می‌شود. از دیگر امتیازات این سیم که به سیم کلاس پنج نیز مشهور است، می‌توان به مقاومت بیشتر آن در مقایسه با سیم‌های مفتول اشاره کرد که به موجب فاصله‌ی بیشتر سیم‌های به هم تابیده شده، حاصل شده است. قیمت سیم افشان در سایت زیتون مشاهده کنید.

موارد استفاده سیم‌های افشان

مورد اصلی استفاده سیم‌های افشان در صنعت و ساختمان‌سازی است، اما جالب است بدانید، کاربرد این سیم‌ها صرفا به این دو حوزه محدود نیست و این روزها در تولیداتی همانند لوازم صوتی و تصویری و برخی آلات موسیقی مانند گیتار الکتریک از این سیم بهره گرفته می‌شود.

انواع سیم‌های افشان

سیم‌های افشان بسته به نوع هادی به‌کار رفته در آن، به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند؛ سیم افشان با هادی مسی، سیم افشان با هادی آلومینیومی و سیم افشان با هادی آلومینیومی پوشش‌شده با مس. از نظر قیمتی، نوع مسی این سیم از دو نوع دیگر گران‌تر است اما دلیل این تفاوت قیمت در درازمدت خود را نشان خواهد داد.

نکات مهم در خرید سیم‌های افشان

پیش از خرید سیم‌های افشان باید به چند نکته مهم توجه کرد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به آنیل بودن یا نبودن هادی مس استفاده شده، یکسان بودن قطر نامی مفتول‌های موجود و بالا نرفتن جریان مصرفی کابل در شرایط مختلف، اشاره کرد. از سوی دیگر، همانند هر کالای دیگری، تولید سیم‌های افشان نیز نیازمند رعایت برخی استانداردهاست. بنابراین، در ساخت این سیم‌ها باید از استانداردهای ISIRI 607 02 ایران و IEC 06 60227 جهانی تبعیت کرد که متاسفانه در برخی موارد شاهد حضور سیم‌های تقلبی و بی‌کیفیت در بازار هستیم.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

کابل شیلددار به کابلی گفته می‌شود که دارای لایه‌ی محافظ داخلی باشد. این نوع کابل می‌تواند اطلاعات جاری در کابل را در برابر تداخلات الکتریکی (نویزها) و فشارهای مکانیکی محافظت کند.

این نوع کابل‌ها هم برای انتقال سیگنال‌های آنالوگ و هم برای تبادل سیگنال‌های دیجیتال کاربرد دارند.

از انواع کابل شیلد دار می توان به کابل افشان شیلد دار ، کابل شیلد دار صوتی، کابل شیلد دار بافته و ... اشاره کرد که در ادامه به بررسی هر یک می پردازیم.

کابل شیلد دار چیست

در مدارات کنترل و فرمان اگر از کابل‌های شیلد دار استفاده نشود، به علت وجود نویز سیگنال‌ها دستخوش تغییر می‌شوند و در نتیجه پارامترها به درستی منتقل نخواهند شد. در این صورت در سیگنال‌های دریافتی خطا مشاهده خواهد شد.

شیلدها انواع مختلفی دارند که براساس شرایط کار برای هر کابل طراحی و استفاده می‌شوند. از شیلد در کابل‌های برق فشار متوسط و قوی نیز استفاده می‌گردد که جریان‌های نشتی و ولتاژ القائی را به زمین برمی‌گردانند.

شیلد استاتیک

شیلد استاتیک جهت جلوگیری از ایجاد نویز در دسته‌ای از کابل‌ها یا در کابل تابیده شده استفاده می‌شود که دارای یک لایه پلی استر، یک سیم ارت مسی قلع اندود و یک لایه آلومینیم (فویل) است.

در بعضی موارد برای ایجاد حفاظ بیشتر، روی شیلد نیز از یک نوار پلی استر استفاده می‌کنند . با وصل کردن سیم‌های ارت به زمین، میدان‌های الکترو‌مغناطیسی ایجاد شده نمی‌تواند روی بخش شیلد دار کابل اثر بگذارد.

سیم شیلد

سیم شیلد برای اتصال کابل‌های Coaxial استفاده می‌شود. این نوع سیم‌ها برای سیگنال‌های RF، آنتن‌های رادیوهای غیر حرفه‌ایی، اتصال کابل‌های کواکسیال تک هادی، سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال ویدئویی داخلی و دستگاه‌های تست الکتریکی کاربرد دارند. همچنین سیم شیلد برای فرکانس‌های بالای 4 و 2 گیگاهرتز مناسب است.

در چه مکان هایی باید از کابل شیلد استفاده شود؟

کابل شیلد دار در مکان‌‌هایی استفاده می‌شود که نویز وجود دارد؛ به عنوان مثال اطراف دکل‌های مخابراتی و ارتباطی که کابل‌ها در معرض بار الکتریکی قرار دارند و یا شدت امواج الکترومغناطیس بالا است.

بدین ترتیب استفاده از کابل‌های شیلد دار در ساختمان‌های عادی (مسکونی) لزومی ندارد. هرچند استفاده از این نوع کابل در ساختمان‌های عادی موجب جلوگیری از بروز نویز در آینده می‌شود.

به همین علت است که در ساختمان‌های جدید کابل شیلد دار به کار گرفته می‌شود. به‌طور‌کلی از کابل شیلد دار در هر مکانی که نویز وجود داشته باشد قابل استفاده است



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

کابل کواکسیال که از آن با نام Coax هم یاد می شود، کابلی الکتریکی است که وظیفه ی انتقال دیتا را از یک نقطه به نقطه ی دیگر برعهده دارد.

این سیم از یک هادی داخلی با لایه ای از عایق پلی اتیلن و یک هادی خارجی روی آن که معمولا مفتول مسی بافته شده و روکش PVCدارد (یک عایق که از سیم در برابر حرارت و دما محافظت می کند) تشکیل می شود.

کابل کواکسیال

از مهم ترین مشخصه های این کابل ها، مقدار امپدانس آن، مقدار تضعیف و مقدار کاپاسیتانس (به توانایی یک قطعه الکترونیکی برای جمع آوری و ذخیره انرژی گفته می شود) آن است.

از این سیم ها به دلیل دوام و البته سهولت در استفاده، بیشتر در نصب کابل هایی مثل آنتن ماهواره بهره می برند.

کابل کواکسیال و نحوه ساخت آن ها

این نوع کابل ها که به خاطر سرعت بالا در انتقال داده، در بازارهای جهانی محبوبیت زیادی دارند، از چهار لایه و عنصر مختلف تشکیل می شوند:

1- یک هادی مرکزی که معمولا یک سیم مسی است و تمامی داده ها اعم از اطلاعات تصویری از آن عبور می کنند.

2- اطراف سیم مسی را یک عایق پلاستیکی به صورت کامل پوشانده است.

3- مفتول مسی بافته شده در هسته ی این سیم، از تداخل های الکترومغناطیسی (EMI) پیشگیری می کند.

4- در لایه ی خارجی، یک پوشش پلاستیکی وجود دارد که تمامی لایه های داخلی ذکر شده را در برابر آسیب های بیرونی محافظت می کند.

کابل های کواکسیال

از مزیت های کابل کواکسیال می توان به ارزان بودن، سیم کشی و نصب آسان، راحتی در حمل، مقاومت خوب در برابر تداخل های الکترومغناطیسی و داشتن ظرفیت انتقال دیتا با سرعت حداکثر 10 مگابیت بر ثانیه، اشاره کرد.

این نوع کابل یک مزیت مهم دیگر هم دارد. هنگامی که میدان الکتریکی، سیگنال را هدایت می کند، این سیگنال در فضای میان رسانای داخلی و خارجی حمل می شود.

به بیان دیگر، این کابل قادر است با قرارگیری در کنار اشیاء فلزی، بدون از دست دادن قدرت همچنان به انتقال داده مشغول باشد که این مزیت در برخی کابل های انتقال داده ی دیگر دیده نمی شود.

حال که تمامی مزیت ها گفته شد، می توان به نقطه ضعف بزرگ آن هم اشاره کرد؛ اگر در شبکه خطوط انتقال داده کواکسیال، یک کابل خراب شود، کل شبکه در معرض خطر قرار می گیرد. این موضوع هم از لحاظ هزینه و هم زمان، مشکلاتی ایجاد می کند.

نام گذاری کابل کواکسیال

اصولا در نام گذاری انواع کابل کواکسیال، پیش از اشاره به شماره کابل کواکسیال، یک پیشوند RG (مخفف Radio Guide) به معنای هدایت رادیویی قرار می دهند.

از این کابل دو نوع وجود دارد: یکی با امپدانس 75 اهم و دیگری با امپدانس 50 اهم. کابل کواکسیال با امپدانس 75 اهم، برای سیگنال های ویدئویی استفاده می شود، در حالی که کابل با امپدانس 50 اهم، برای داده ها و ارتباطات بی سیم کاربرد دارد.

لازم به ذکر است، اهم به میزان امپدانس اشاره دارد. (امپدانس، میزان مقاومت کابل در برابر جریان انرژی الکتریکی را نشان می دهد)

انواع کابل کواکسیال

انواع کابل کواکسیال

- کابل کواکسیال RF

از سری کابل های کواکسیال که برای انتقال سیگنال های فرکانس رادیویی استفاده می شود و در تلویزیون ها، یک کابل ورودی برای نصب RF وجود دارد.

- کابل کواکسیال RG-6

دارای رسانای بیشتری هستند که طبیعتا کیفیت سیگنال بهتری ارائه می کنند. این کابل ها نازک هستند و می توان در دیوارها یا سقف ها استفاده کرد.

- کابل کواکسیال RG-59

مشابه RG-6 اما با رسانای مرکزی نازک تر. برای انتقال فرکانس در مسافت های کوتاه، گزینه مناسبی است.

- کابل کواکسیال RG-11

به دلیل ضخامتی که دارد، نسبت به دیگر انواع کابل ها به راحتی شناخته می شود. با این حال این نوع، سطح میرایی کمتری نسبت به RG-6 یا RG-59 دارد که یعنی قادر است داده ها را برای مسافت های نسبتا طولانی، انتقال دهد.



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

در دنیای مدرن امروزه، با وجود دستگاه‌هایی که دیگر به سیم نیازی ندارند، باور به اینکه هنوز برخی دستگاه‌ها، به چنین سیم‌های فیزیکی نیاز دارند، سخت به نظر می‌رسد؛ اما در دی حقیقت این گونه نیست و حتی می‌توان گفت که کاربرد بسیار زیادی هم دارند. در این مقاله میخواهیم به بررسی کابل پاور یا کابل برق کامپیوتر بپردازیم

کابل پاور

لپتاپ یا سیستم رایانه‌ی خانگی شما، امکانات بی‌سیم زیادی دارد اما برای کارکرد مناسب و مداوم، لازم است به یک منبع تغذیه‌ی قابل اعتماد وصل باشد که کابل برق کامپیوتر یا همان کابل پاور ، در اینجا وارد عمل می شود. اما کابل پاور چیست و دقیقا چه نقشی دارد؟ این کابل چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

ویژگی‌های کابل پاور (کابل برق کامپیوتر)

کابل برق کامپیوتر، در انواع دستگاه‌های الکترونیکی و دستگاه‌های به کار گرفته شده در شبکه‌های کامپیوتری مانند رایانه، چاپگر، سیستم‌های صوتی قوی، تجهیزات پزشکی و مانیتور استفاده می‌شود.

به عبارت ساده، کابل های پاور، جریان برق را به دستگاه مورد نظر وصل می‌کنند. کیفیت کابل برق کامپیوتر دارای اهمیت زیادی است و هنگام خرید، باید به فاکتورهای زیادی توجه کنیم. این کابل‌ها که قدرت انعطاف‌پذیری فوق‌العاده‌ای دارند، در انواع مختلفی به مشتریان عرضه می‌شوند.

وظیفه‌ی منبع تعذیه یا پاور

پاور یک کامپیوتر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پاور که به آن منبع تعذیه هم گفته می‌شود، یک قطعه است که وظیفه دارد جریان برق را به تمامی قطعات و اجزای کامپیوتر برساند تا عملکرد درستی از خود ارائه دهند.

از آنجایی که جریان متناوب می‌تواند برای دستگاه الکترونیکی آسیب زننده باشد، کابل پاور ضمن کم کردن ولتاژ و تنظیم جریان، برق را از طریق کابل پاور به تمامی اجزای یک سیستم رایانه اتصال می دهد.

همیشه سعی کنید در انتخاب پاور یک کامپیوتر، بیشترین دقت را داشته باشید. پاورهایی که دارای مدار حفاظتی در برابر نوسان‌ها و قطعی برق باشند، عمر دستگاه را بیشتر خواهند کرد.

انواع کابل پاور کامپیوتر

رایج‌ترین کابل برق کامپیوتر C13 و C14 است. بسیاری از مانیتورها، چاپگرها، تقویت کننده‌ی ابزار و سایر تجهیزات صوتی حرفه‌ای، به واسطه‌ی همین کابل پاور کار می‌کنند و نیروی خود را از جریان برق می‌گیرند. اکثر این کابل‌ها با عایق PVC پوشانده شده‌اند.



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

کارخانه کالای برق زیتون یکی از بزرگترین مجموعه های فعال در زمینه فروش سیم و کابل با کیفیت و قیمت مناسب می باشد که از سال 1375 فعالیت خود را با هدف تهیه و توزیع اقلام با کیفیت و برترِ این صنعت، آغاز نمود که همین امر باعث محبوبیت این فروشگاه در بین انبوه عرضه کنندگان شده است.

گروه صنعتی زیتون

گروه صنعتی زیتون

این مجموعه در سال های اخیر ،اقدام به تاسیس کارخانه ای با نام "سیم و کابل زیتون" نمود تا با پشتوانه تجربیات چندین ساله خود و همکاری و همراهی پرسنل متخصص و آشنا به این حوزه ، محصولاتی با کیفیت و استاندارد تولید و اقدام به توزیع و عرضه محصولات خود کرده است.

از آنجا که تولید محصولات سیم و کابل غیر استاندارد در بعضی مراکز فروش کالاهای برقی رواج پیدا کرده و تشخیص نوع تقلبی از اصلیِ آن توسط افراد معمولی کار بسیار دشواری است، از این رو دغدغه اصلی از راه اندازی این کارخانه ، تولید و عرضه محصولات استاندارد و مقرون به صرفه با توجه به نیازهای مشتریان این حوزه و جلب رضایت آنان می باشد.

این مجموعه ( اعم از کارخانه و فروشگاه) متشکل از مدیران و اعضای متخصص و مجرب در حوزه صنعت برق می باشد که با آینده نگری ، مدیریت صحیح و مشتری مداری ، پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان جهت انتخاب و تهیه محصولات مورد نیاز آنان می باشد. .

•محصولات سیم و کابل زیتون

در این مجموعه انواع مختلفی از سیم و کابل برق تولید و عرضه می گردد که از جمله این محصولات میتوان به انواع سیم های ارت افشان و مفتولی، کابل های برق تک رشته و چند رشته افشان و مفتولی و کابل های شیلد اشاره نمود که بصورت جزیی و کلی در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد.

• تیم مدیریت فروشگاه کالای برق زیتون

مدیران فروشگاه کالای برق زیتون متشکل از اعضای متخصص و آشنا به محصولات سیم های ارت و کابل برق در ایران هستند. آینده نگری، مشتری مداری، مدیریت صحیح، آشنا به برندهای مختلف سیم و کابل ارت و پاسخگویی به مشتریان در تمامی مراحل فروش از جمله مشخصه های این تیم می باشد.

 


:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

انواع سیم و کابل را در سایت زیتون کابل خریداری کنید.

در پیشرفت تکنولوژی، روز‌به‌روز لوازم و کالاهای الکترونیکیِ بیشتر و بهتری تولید می‌شوند و به سبب آن، محصولات جدیدی روانه‌ی بازار می‌شوند که هم تنوع دارند و هم از کیفیت بالاتری برخوردارند.

البته این پیشرفت فقط مربوط به دنیای تکنولوژی نیست و صنعت برق هم از این مزایا استفاده می‌کند. گاهی نمی‌توان در برابر این تغییرات زیاد مقاوم بود و در نهایت خودمان را به جریان می‌سپریم. می‌توان بدون تردید گفت کابل‌ها، به ویژه کابل‌های فشار ضعیف، بخش بزرگی از نیازهای دنیای ما را تامین می‌کنند.

با توجه به اینکه هر کابل، با مواد و عایق‌های متفاوتی ساخته می‌شود، دسته‌بندی‌های گوناگونی هم دارد. برای مثال کابل‌های فلزی، کابل فیدر زیرزمینی، کابل ریبون، کابل چند هادی، کابل کواکسیال، کابل جفت به هم تابیده بدون محافظ، کابل NYY ، کابل NYCY و کابل افشان شیلد دار، از انواع مختلف کابل ها هستند.

در این مطلب قصد داریم چند مورد از این کابل‌ها را مورد بررسی قرار دهیم تا آشنایی بیشتری با آن‌ها پیدا کنید.

انواع سیم و کابل

کابل افشان

کابل افشان که به آن کابل انعطاف‌پذیر هم گفته می‌شود‌، از چند سیم مسی با عایق PVC/D ساخته شده است و معمولا سیم‌های کابل افشان، نازک تک رشته یا چند رشته‌ای هستند. موارد استفاده از کابل افشان، در درگاه‌های ورودی لوازم الکترونیکی و تجهیزات برقی است.

کابل افشان که معمولا در جاهایی کاربرد دارد که به انعطاف نیاز هست، چندان در مقابل ضربات بادوام نیست و ممکن است عملکرد آن تحت تاثیر قرار بگیرد. معمولا در منازل، محل‌های کار و اداره‌ها، می‌توان کابل‌های افشان را‌ یافت.

کابل کواکسیال

کابل کواکسیال ، یک رسانای فلزی دارد که با عایقی از جنس غیر رسانا و ضدبرق محافظت شده است. کابل کواکسیال که وظیفه‌ی انتقال سیگنال‌های ویدئویی و رادیویی را برعهده دارد، بیشتر در لوازم الکترونیکی مانند تلویزیون‌ها و کلا دستگاه‌هایی که ورودی برای ارتباط داده دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دوربین‌های مداربسته، سیستم‌های ویدئویی و رادیوها، از مواردی هستند که این کابل‌ها در آن‌ها کاربرد دارند. امروزه از این کابل‌ها به دلیل مزایای خوبی که دارند، مانند دوام و کیفیت، در اکثر دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند. می‌توان گفت اگر قصد دارید برای مسافت‌های کوتاه مدت، یک کابل بخرید و استفاده کنید، کابل کواکسیال همان چیزی است که نیاز دارید.

معمولا کابل کواکسیال RG-59، شناخته شده‌تر است زیرا عایق‌های آن همراه با انعطافی که دارد، در تمامی موارد به درد می‌خورد.

اگر دنبال محصولی هستید که در مقابل نویزهای محصولات الکترونیکی داخل منزل، همچنان با قدرت کار کند، بهتر است نوع شیلد دار کابل کواکسیال را تهیه کنید.



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نگار

کابل برق با عایق لاستیکی نخستین بار در سال ۱۸۹۷ جهت قدرت برق با ولتاز ۱۱۰۰۰مورد استفاده قرار گرفت . به چند رشته سیم که در کنار هم به صورت به هم بافته شده و یا بسته شده قرار داده می‌شوند،کابل برق یا شاه سیم می‌گویند. برای مشاهده لیست قیمت کابل برق به سایت زیتون کابل مراجعه کنید.

کابل برق هادی الکتریکی است که از آن برای انتقال جریان برق استفاده می شود.این کابل در سیم کشی ساختمان های اداری و مسکونی برای انتقال جریان برق مورد استفاده قرار می گیرد. کابل برق قابلیت انعطاف و خم شدگی را دارد . کابل برق انواع مختلفی دارد که هر کدام ویژگی ها و مزایای مربوط به خود را دارند و برای مصارف خاصی از آن ها استفاده می شود.

این سیم‌ها همچنین ممکن است به هم تابیده باشند. سیم‌هایی که کابل برق را تشکیل می‌دهند معمولاً یک روکش محافظ دارند. از کابل برق معمولا برای توزیع برق فشار ضعیف استفاده می‌شود. البته از برخی انواع کابل برق مخصوص نیز برای انتقال انرژی برق فشار قوی استفاده می‌شود.

کابل برق

ساختار کابل برق

کابل‌های برق از دو قسمت اصلی تشکیل شده‌اند که این قسمت‌ها عبارتند از هادی و عایق. بعضی کابل‌ها علاوه بر این دو قسمت اصلی یک قسمت دیگر هم دارند که غلاف نامیده می‌شود.

هادی کابل برق

کار هادی هدایت جریان برق است؛ در واقع جریان برق از هادی عبور می‌کند. هادی‌ها عموماً مسی یا آلومینیومی بوده و به شکل‌های مختلفی وجود دارند:

• هادی‌های تک مفتولی

• هادی‌های گرد تابیده‌ی منظم

• هادی‌های انعطاف پذیر(افشان)

• هادی‌های فشرده‌ی گرد تابیده‌ی منظم

• هادی‌های فشرده‌ی سکتور تابیده‌ی منظم

عایق کابل برق

کابل‌های برق بسته به ساختار و کاربری خاصی که دارند، مجهز به لایه‌های حفاظتی گوناگونی هستند. در تمامی کابل‌های برق از عایق و روکش استفاده می شود. نقش عایق جلوگیری از نفوذ جریان برق به بیرون است.

استفاده از عایق به عنوان عامل ایمنی قدمت دارد؛ برای نخستین بار در سال 1897 از عایق لاستیکی در کابل‌های برق با قدرت ۱۱۰۰۰ ولت استفاده شد.

با توجه به قدمت استفاده از عایق در کابل‌های برق، می‌توان حدس زد که تنوع عایق‌ها به همین جنس ختم نشد. عایق کابل بسته به نوع کاربرد می‌تواند از جنس‌های زیر باشد:

• کاغذ آغشته به روغن

• مواد پلاستیکی

• پی وی سی (PVC) یا پلی ونیل کلراید

• پی ای تی (PET) یا پلی اتیلن

• XLPE یا پلی اتیلن شبکه‌ای

• TPR که از ترکیب پلیمرهای پلاستیک و لاستیکی ساخته می‌شود



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مهر 1399 | نظرات ()